Dagens tarotkort 17 oktober

0

God morgon du härliga läsare!

Det är mörkt om morgnarna nu, och det har blivit dags att bunkra upp lite stearinljus till de här morgontolkningarna. Ändå bor jag ju i landets södra del så det finns de bland er som haft det så länge redan. Trots mörkret uppskattar jag att leva på en plats som har fyra årstider! Hösten doftar ljuvligt och bjuder på underbara färger.

Men nu till dagens kort som visar vikten av entusiasm och tillit. Det vill påminna om att även om du vet att det inte verkar särskilt vettigt eller kanske till och med helt galet, så vågar du lita på att allt går bra när du försöker se saker och ting ur ett mer andligt perspektiv. Att du kan våga drömma och lita på att allt det där du funderar över och som du ännu inte har fått svaret på, kommer att avslöjas för dig om du bara fortsätter vägen fram.
Vi kan ta lite chanser ibland och lita på att saker och ting löser sig när vi tror på vår skaparkraft och universum.
Det osynliga blir synligt, dina önskningar som ännu bara finns i tankevärlden manifesterar sig rent fysiskt. Det “omöjliga” blir möjligt.
Det här är din chans att återupptäcka att du är en andlig varelse som har en fysisk upplevelse!

Dagens affirmation: Jag vågar undersöka saker ur ett kärleksfullt perspektiv och jag tror på framgång. Jag är älskad och beskyddad! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke