Dagens tolkning

0


Hej alla härliga läsare!

Vi får ännu en dag att göra något positivt av. Just idag säger kortet att det är dags att se över ditt liv och göra en inventering. Var har du varit, var är du och vart är du på väg? Känns det rätt?
Kanske bör du känna efter vilka saker som klingar sant och rätt inom dig och vilka som drar ner din energi. Har du valt vägen för att den låg där? Eller är det för att någon eller några andra förväntat sig just detta?

Allt som glittrar är inte guld och ibland blir vi lite bländade av fel sorts framgång. Du förtjänar äkta lycka, sådan som fyller dig med både kärlek, framgång och överflöd, men utan att enbart fokusera på det materiella. Sök din inre lycka och fokusera på den.

Dagens affirmation: Jag är sann mot min själ. Jag väljer den väg som känns rätt. Jag släpper nu det som känns fel för mig! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke