Dagens kort 9 oktober -18

0

God morgon du härliga läsare!

Vilken tur jag har som får “möta” alla er i en eller annan situation, om så bara här på nätet. Det gör mig varm i hjärtat att ni vill följa mina tolkningar av korten.

Dagens kort blev exakt samma som gårdagens och som kommit upp regelbundet på sistone. Trots noggrann blandning. Vi kan alltså förutsätta att vi har flyt med affirmationer och bör känna in det vi efterlängtar.

Men för att det inte ska bli så enformigt drar jag ett kort till, vi kan kalla det hjälpkort och får upp Tornet. Av många säkert ansett som lite skrämmande men i den här leken står den för överraskningar. Allt går fort! Liksom grundkortet, Esset från igår, så skyndar processen men här kan det bli tal om riktigt stora svängningar och omändringar. Det kan vara positiva rakt igenom, och det kan handla om sådant som först verkar “ta bort” något från dig. Men där du sen kommer fram till att det nya som det lämnar plats åt är helt perfekt! Allt har en mening och det gäller nu för dig att hålla din egen energi hög och positiv och nyfiket fråga dig vilken möjlighet det här öppnade för istället! 

Du kan få riktiga uppenbarelser genom händelsekedjan och det ger dig värdefulla insikter som du har nytta och glädje av.

Dagens affirmation: Jag ser alla nya möjligheter som öppnar sig i varje händelse. Allt som kommer till mig är positiva nyheter. Jag förväntar mig framgång och lycka. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke