Dagens tolkning 8 okt -18

0

Godmorgon du härliga läsare!

Vi fortsätter på överflödsspåren och tarotleken fortsätter därför att plocka fram samma, eller liknande, kort gång på gång.

Det är nu möjligt att få dina affirmationer att ta klivet in i din fysiska verklighet. Du kommer att upptäcka att det kan ta sig många olika uttryck och former vilka alla ligger inom räckhåll för dig! Detta handlar inte bara om pengar/ekonomi utan alla områden där du önskar utöka dina upplevelser. Överflöd av kärlek, hälsa, vänskap, pengar och tillgångar i alla andra former.
Just nu virvlar energier runt dig som gör det extra lätt att manifestera. Du är som en magnet för framgång utan att behöva anstränga dig. Känn därför tillit till att allt är möjligt och att du nu får uppleva den fysiska verkligheten som svar på dina drömmar och tankar.

Dagens affirmation: Jag väljer nu att affirmera och skapa medvetet kring sådant jag vill ha in i mitt och andras liv. Allt andas godhet och kärlek kring mina önskningar. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke