Dagens tarot 4 okt

0

Godmorgon du fantastiska läsare!

Tänk idag på överflöd i sin renaste form.
Du kommer att upptäcka att det kan ta sig många olika uttryck och skepnader och alla ligger inom räckhåll för dig! Detta handlar inte bara om pengar/ekonomi utan alla områden där du önskar expandera dina upplevelser. Överflöd av kärlek, vänskap, pengar, materiella tillgångar i andra former.

Just nu gör energierna runt dig det extra lätt att manifestera. Det du tänker på kan bli verklighet och ta fysisk form. Du är som en magnet för överflöd och du fokuserar på framgång utan att behöva anstränga dig.
Vi har fått upp många kort på senare tid, som alla är inne på samma linje. Välj därför att tro att allt är möjligt och att du nu får uppleva den fysiska verkligheten som svar på dina drömmar och tankar.

Dagens affirmation: Jag är medskapare till mina upplevelser. Jag väljer därför nu att skapa medvetet och sådant jag vill ha in i mitt och andras liv. Allt andas godhet och kärlek kring mina önskningar. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke