Tarotkort för 2 okt -18

0

God morgon du härliga läsare!

Dagens kort andas entusiasm och tillit. När man får upp kortet Fool så vill det påminna om att ja, jag vet att det inte verkar särskilt vettigt eller kanske till och med helt galet, men jag vågar lita på att allt går bra när jag närmar mig saker och ting ur ett mer andligt perspektiv. Att jag kan våga drömma och lita på att allt det där jag funderar över och som jag ännu inte har fått svaret på, kommer att avslöjas under vägens gång.

Jag kan ta lite chanser och lita på att saker och ting löser sig när jag tror på min skaparkraft och universum.
Det osynliga blir synligt, mina önskningar som nu bara finns i tankevärlden manifesterar sig rent fysiskt. Det “omöjliga” blir möjligt.
Det här är min chans att återupptäcka att jag är en andlig varelse som har en fysisk upplevelse!

Dagens affirmation: Jag känner tillit till universum och min egen förmåga att skapa! Jag fokuserar därför på goda tankar och trevliga saker. Allt är bra i mitt liv! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke