Dagens kort 1 oktober -18

0

God morgon du fantastiska läsare!

En ny vecka ligger framför oss och vi gör som vanligt det bästa möjliga av den. Att medvetet ställa in dig på att använda dina resurser och din tid klokt gör att du får ut mer än om du bara “sitter av” tiden. Att använda tiden klokt kan för vissa vara att göra absolut ingenting utan vila upp sig och hämta krafter. Hur du använder just din tid bäst, vet bara du.

Dagens kort kommer från vattensviten och berättar att det är perfekta tider att dagdrömma nu. Allt som vi skapat har börjat som en tanke eller dröm en gång i tiden och du har nu möjlighet att tona in dig på någon av alla de möjligheter som ligger i din väg, och börja leka lite med tanken kring hur du förverkligar något du gått omkring och tänkt på.

Låt dina önskningar och din intuition samarbeta och skapa något nytt nästan som genom magi. Släpp motståndet och analysen och föreställ dig istället en värld där du kan skapa det goda du tänker på. Lägg till “om det är för mitt eget bästa” eller “för mitt eget och andras bästa” för att försäkra dig om att det är en bra och god idé/tanke du bär på. Din själ tvivlar aldrig på din skaparkraft!

Dagens affirmation: Jag skapar en bättre hälsa, ljusare möjligheter och glädje för mig själv och andra. Jag tar tacksamt emot av universums hjälp och överflöd när jag förverkligar drömmar! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke