Dagens tarotkort 28 september

0

God morgon du härliga läsare!

Dagens kort pratar om auktoriteter. Det är läge att följa alla regler för tillfället så att du själv har torrt på fötterna om det blir några diskussioner i något sammanhang.
Du kan känna dig trygg i det stöd du får när du ber om hjälp, då högre makter och folk med stark position kommer att kunna ge mycket goda råd. Gäller det förändringar i din karriär är det nu du får använda din kraft och att ta styrning över ditt eget öde, fatta beslut och genomföra dem. Förändringar och möjligheter där du får arbeta hårt men kan bygga upp något nytt.
Att behöva hantera ärenden med officiella institutioner som banker, skolor etc. kan också ligga i tiden. Håll dig på linjen och inom riktmärkena där du fullgör din del och dina åtaganden, så känner du dig säker på att du gör rätt.

Dagens affirmation: Jag litar på min egen kraft och den hjälp universum ger mig! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke