Dagens kort 20 sept

0

God morgon fantastiska Du!
Redan är torsdagen här och veckan har susat förbi i raketfart. Det är knappt jag kan förstå att det är fredag och början på helgen redan i morgon.
Men nu är vi här, torsdag morgon, med en orörd dag framför oss, som vi ska försöka förvalta på bästa sätt och fylla med så många trevliga upplevelser vi kan.

Jag får upp ett underbart kort som visar att ödet är i synk med dig just nu. Du kommer att upptäcka en massa till synes slumpartade händelser som i slutänden visar sig vara rena lyckokast. Du kommer att se hur vi alla hänger ihop på ett högre plan och hur universum arbetar för att uppfylla dina mål och önskningar.
Kanske träffar du någon eller några personer som kommer att hjälpa dig med exakt det du gått och funderat på, kontakter till nytt jobb eller boende, svar på en klurig fråga eller annat. Det kommer att kännas som “vilket tur att jag sprang på just dig”.

Kom ihåg att du samskapar med ditt högre jag och universum så att du fortsätter skapa önskade saker snarare än oönskade. Vi får alla vår beskärda del av motgång, men vi kan också alla göra något bättre val att komma vidare. Ni vet, göra lemonad när livet ger en citroner. 
I det här fallet känns det dock mest som flyt så att du känner att universum gör sitt bästa för att ta hand om dig.

Dagens affirmation: Jag gläder mig åt alla lyckliga omständigheter och möten som jag nu upplever! Jag tar tacksamt emot universums hjälp och kärlek! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke