Dagens tarotkort 18 sept. -18

0

Godmorgon fantastiska läsare!

Det är ett kort som är oerhört enträget. Igår drog jag egentligen samma men bad att få ett annat. När denna drottning envist kom fram idag igen förstår jag att de energierna råder sedan en tid tillbaka och tydligen inte har släppt greppet om oss ännu. Alltså kapitulerar jag och tolkar in att du just nu har möjlighet att grunda dig ordentligt. Att känna dig trygg i det som är, känna förtröstan och tillit till att allt är som det ska.
Du kommer att vara uppfinningsrik när det gäller att underhålla och sköta dina relationer, åtaganden, finanser och projekt. Du är trädgårdsmästaren som nu ser efter allt du tidigare sått och som du gärna vill ska blomstra.
Du anstränger dig för att samarbete med andra ska flyta på mot det gemensamma målet snarare än att alltid behöva ha rätt eller bestämma hur upplägget ska vara. Tillsammans löser ni utmaningar enklare än om du försöker på egen hand.

Dagens affirmation: Jag använder mina resurser klokt inom alla områden och tar gärna emot hjälp när den erbjuds. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke