Dagens tarotkort 15 sept -18

0

God morgon du härliga läsare!
Idag får vi upp ett fint kort som balanserar upp för er som haft någon liten motgång eller tråkighet på sistone. Du har lyckats vända dina tankar så att du slipper få in mer elände och istället vänder du blicken mot en fri och öppen horisont där alla möjligheter ligger och väntar på dig.
Du är medskapare av din verklighet. Just i detta nu flödar din kreativitet och du kan också mer livligt föreställa dig den utgång du önskar kring saker och ting, vilket gör det lättare att manifestera och hålla fokus på rätt saker. Du har nu möjlighet att göra rätt val både i relationer och situationer när du väljer med hjärtat. Lita på processen och tacka universum för all hjälp.

Dagens affirmation: Jag har nu alla möjligheter att skapa den framtid jag drömmer om. Allt utvecklas på ett sätt som är till mitt eget bästa! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke