Dagens tarotkort 14 sept -18

0

God morgon fantastiska du!

Dagens kort beskriver energier som får mig att förstå att nu gäller det att kavla upp ärmarna och strukturera upp jobbet eller projektet du håller på med. Det handlar inte om någon extra arbetsbörda utan mer att du nu känner att det är lättare att få en linje, en röd tråd, att följa.
Du vet vad du kan och vad du vill uppnå. Det kan också vara samarbete med någon/några som flyter på extra bra där alla förstår det gemensamma målet. Det är som om du just nu är inställd på att använda alla resurser så klokt som möjligt i alla delar, ekonomi, arbete, hälsa och planering.

Använd tiden och din energi klokt så får du ut massor!

Dagens affirmation: Jag ser klart framför mig var min energi, pengar och fokus gör mest nytta för mig. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke