Dagens tarotkort 12 sept -18

0

God morgon du härliga läsare!
Efter en dryg vecka i lantligare miljö, med krånglande dator (men enastående vacker natur och ljuvligt lugn), med trögt internet dessutom, får jag idag igång samtliga redskap så att dagens kort kan komma ut i tid!
Jag ska lägga till en bild över min utsikt så förstår ni att det är en värdefull plats som övertrumfar tekniken.
Dagens kort känner vi igen och det är Kungen som hjälper oss manifestera. Passa på att fokusera din positiva energi mot saker du vill ha in i ditt liv. Du kan hitta möjligheter och öppningar nästan överallt dessa dagar och det är bara att ta emot och lita på att processen fortskrider hela tiden. Har du önskat, så ligger det i utkorgen, på väg till dig.
Men, du måste sätta upp brevlådan för att kunna ta emot! 😉
Det betyder att du ska ställa in dig på att faktiskt få de där pengarna, kärleken, boendet, bilen eller vad det ju är just du gått omkring och tänkt på. Smått som stort, det har ingen betydelse för universum.
 
Dagens affirmation: Jag tar tacksamt emot av universums överflöd! Jag litar på att jag får ta emot i den form och på det sätt som ligger i linje med mitt högsta bästa!
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke