Dagens tarot 5 sept

0

God morgon du härliga läsare!

Det här kortet påminner oss om skillnaden att skapa minnen att glädjas åt och att längta tillbaka. Du kan ändå aldrig gå tillbaka, och det vet du. Däremot kan du minnas med värme och kärlek och du kan skapa många liknande framtida minnen om du fokuserar på skapandet, inte att fastna i längtan och brist. Om “det var bättre förr” gäller så är det dags att skapa om istället för att sakna eller älta gammalt.
Använd istället känslan till att tänka fram något nytt som ger dig samma härliga upplevelse! Som du vet är det både de positiva tankarna och känslan som höjer vår energi som spelar roll i det läget.
Tänk så härligt att du fått uppleva detta du nu minns, och hur fantastiskt det är att du kan uppleva nya sådana saker och mer därtill! Sluta inte drömma, men dröm framåt, sitt inte fast i det förflutna! Känn inom dig hur härligt det blir när du har det så igen, om det gäller kärlek, pengar, ett bra jobb, en resa/upplevelse har ingen betydelse. Du medskapar hela tiden!

Dagens affirmation: Jag ser fram emot all kärlek och roliga upplevelser som nu kommer till mig! Det ligger fantastiska möjligheter i nuet. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke