Dagens tarotkort 3 sept

2

God morgon härliga du!
Idag blir det en favorit i repris. Jag har blandat och blandat men när korten vill komma upp så kommer de! (jag hade ju tyckt att det var spännande med ett nytt, men får öva tålamod) 
4 of Water berättar för mig att energin ligger kvar kring att saker och ting inte går i lås eller faller på plats så fort som du önskat. Har du gett upp hoppet om att det du önskade kommer att slå in?
Om du affirmerat men inte ser resultat, försök att inte frestas att ge upp eller till att börja fokusera på bristen igen, för då fördröjer du det hela ännu mer, eller till och med stoppar det. Ta istället och landa lite inom dig i tanken på att universum hela tiden arbetar för att hjälpa dig, att ge dig nya idéer och öppna nya dörrar. Fördröjningen kan bero på att det ligger något ännu bättre och större och väntar på dig, så att du med glad förväntan kan se fram emot vad det kan vara för något. Det där med tidsaspekter kan vara svårt, och vi får försöka ha det tålamodet och tilliten att vänta in större gåvor eller händelser.
Stärk din affirmation genom att fortsätta tro på att det du önskar kommer när som helst. Förvänta dig att det kommer och öppna upp för att ta emot.

Dagens affirmation: Allt det bästa kommer till mig! Jag tar tacksamt emot av universums överflöd. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ja, jag är otålig och vill gärna att det ska gå snabbare, jag vill så gärna att allt ska kännas bra igen med Honom. Jag försöker verkligen affirmera, men ibland vacklar jag i tanken… 🙁 Jag behöver lita på att allt Är som det ska och Universum arbetar vidare. Tack för dagens tolkning!

Lämna en tanke