Dagens tolkning 30 aug

0

God morgon härliga du!

Här sitter jag som vanligt med min kaffekopp. Snart dags att tända ljus om morgnarna, fast än har jag inte fått in den vanan trots att det är riktigt mörkt vid den tiden jag stiger upp.
Jag blandar leken mycket noga men det känns som om samma sorts energier ligger kvar ett tag då korten gärna återkommer eller vi får upp liknande och nu blir det vattensviten igen.
2 of Water som betyder att du ser det bästa i andra – även om det nu mer är par-relaterat. Alltså ett utbyte mellan två själar. Relationer tycks vara i harmoni för tillfället. De som är i stadiga förhållanden kommer ihåg att uppskatta varandras egenskaper och hur väl ni känner varandra. Nya relationer känner du nyfikenhet inför och förväntan på vart det här kan leda.
Ni plockar fram det bästa ur varandra och är inte det egentligen den finaste definitionen av ett förhållande? Att man utvecklas och gillar vem man blir/är tillsammans med den andra parten.
När det gäller vänskapsförhållanden kan du träffa på en person som får dig att växa och utvecklas och där ni har stort utbyte av varandra.

Så njut av alla dina fina relationer. Ju mer du uppskattar dem, desto mer växer de.

Dagens affirmation: Jag bygger goda relationer med de runt mig, både min partner, mina vänner och kollegor. Allt är bra i mitt liv! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke