Dagens tarotkort 29 aug

2

God morgon du härliga läsare!

Dagens kort signalerar att du, antingen det sker medvetet eller omedvetet, är en förebild för andra och att det därför är all idé att försöka se över vilka signaler du sänder ut. Så länge du är sann mot dig själv och den du i grund och botten är, kommer du att vara en god förebild. Ändå kan vi alltid sträva efter att bli ännu bättre. Ingen av oss är fullkomlig men man kan alltid försöka upptäcka och skala av lite olater eller släcka de där föreställningarna om hur “andra” borde vara.
Försök vara nyfiken på hur saker hänger ihop, hur någon kan reagera som de gör, hur man blir mer överseende (utan att acceptera övertramp eller oförrätter) utan att tappa dig själv eller att släta ut din personlighet. Ingen kräver att du ska vara ett helgon men det är ganska trevligt att vara sitt “bästa jag” eller hur? 

Dagens affirmation: Jag är en kraftfull medskapare i alla relationer och situationer. Jag tar tacksamt emot universums hjälp och stöd i att utveckla mina talanger. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Det här var helt otroligt, märkligt, tack 🙏🏻det här stämmer med min situation just nu 🙏🏻 Sinnesro och acceptans🙏🏻

Lämna en tanke