Dagens kort 28 augusti

0

God morgon härliga läsare!

Dagens kort påminner om att uppskatta dig själv. Känna ditt självvärde och att hela dig själv.
Du har så många goda kvalitéer och du arbetar ständigt på att utvecklas och slipa av de vassa kanterna (som vi alla har i någon form) att du kan känna dig trygg i dig själv. Var förvissad om att du duger och mer därtill och att detta bara blir bättre ju mer du arbetar i samklang med ditt inre, med ditt högre jag.
“Vad kan jag göra just nu för att må ännu bättre?” är en viktig fråga att ställa. Var i stillhet, lyssna och ta in svaret, för du har redan det inom dig.
När du mår bra och utstrålar trygghet sprider du känslan vidare till andra, som ringar på vattnet. Ta därför tid att ta hand om dig själv, både kroppsligt och själsligt så att du upprätthåller balansen och din inre trygghet, Det gör det lättare att ha överseende med andra och minskar risken för “drama” i relationer.

Dagens affirmation: Mina relationer till andra avspeglas i min vetskap om att jag är värd kärlek och respekt. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke