Dagens Tarotkort

0

God morgon du fantastiska läsare!

Fredag redan och mitt sommarlov närmar sig med stora kliv. Kan knappt förstå att jag har så få arbetsdagar kvar innan min långa ledighet. Men så har jag också en massa projekt och idéer i huvudet som vill ut och förverkligas! 

Dagens kort säger att du kan komma en bit på väg med hårt arbete och slit, men att det kan ta raketfart och till och med ske mirakel när du kommer ihåg att vara i samklang med din själ, anden, också. Allt är mycket lättare när du ger dig tid att njuta av livet och rådfrågar ditt inre om nästa steg.
Hitta inspiration och idéer genom meditation eller att bara vara i stillhet så att du kan lyssna till både hur du själv mår, och vilka tankar du bär på inom dig.
När du väljer tankar och “sanningar” som du mår bra av (till skillnad från negativa kommentarer eller gamla oförrätter) så kommer själen att lyfta och din energi och skaparkraft med detta.
Har du tagit till dig tanken på positiva affirmationer och deras effekt, så vet du också att känslan är viktigast. Att det är svårt att attrahera något positivt så länge du fokuserar på bristen eller är missnöjd med hur det ÄR.
Det är som att bocka i boxen för NEJ om och om igen fast du “tänker” JA det vill jag ha. Men jag har det inte! Men jag VILL ha det. Fast jag har det inte. Men jag……
När du tänker att du inte har det bockar universum i Nej-rutan direkt 
Magikern hjälper dig att mana fram känslan av att du redan har det, och till och med föra in det i din verklighet om du bara tror att det är möjligt istället för att på autopilot notera bristen och uttala den.
Jag älskar tanken på att ha mycket pengar. Jag älskar tanken på att ha mycket kärlek. Jag älskar tanken på att ha ett fantastiskt jobb. Byt ut mot vad helst du önskar efter “jag älskar tanken på att ha….” (om du har svårt att säga att “jag har” kan den varianten vara enklare för den är ju helt sann redan idag, eller hur?)
Låt magikern inom dig hjälpa till att göra mirakel och ha en alldeles fantastisk dag! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan