Dagens tarotkort

0

Godmorgon du fantastiska läsare!
Tack för att du tittar in igen.
Dagens vackra kort berättar att du nu kan expandera dina erfarenheter och upplevelser. Att det är kreativa lösningar på gång och ett kreativt flöde som du bara kan hoppa på och dra nytta av.
Du är på rätt väg mot det mål just du önskar och både överflöd och framgång ligger i din väg. Försök ha tillit även när du snubblar och lägg mindre fokus på vad som “är” än på det du vill uppnå. Om du tittar på bankkontot och känner dig lite nedslagen så försök skifta fokus mot hur du tänker dig att du redan har allt det där du drömmer om. Den härliga känslan som infinner sig då höjer dina nivåer till skyarna. Samma sak i kärlek eller framgång på jobbet. Stanna inte i den energi som ligger i dagens omständigheter – ifall du inte vill ha mer av dem förstås!
Allt som får din själ att lyfta hjälper dig även i andra situationer då du får rätt energi att dra till dig fler positiva omständigheter.

Dagens affirmation: Jag drar till mig lyckliga omständigheter och framgång. Jag tar tacksamt emot av universums överflöd! 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke