Dagens inspiration

0

God morgon du härliga läsare!
Vilken solig och fin start jag får på min dag. Det är märkligt men allt känns så mycket enklare när det fina vädret ledsagar en genom arbetspassen. Man fixar “kaos” som min kollega sa, om bara solen är framme. 🙂

I dag drar jag åter ett kort ur The Good Tarot och får fram ett nästan lite lekfullt kort som säger att nu flödar inspirationen och fantasin. Tillfället är utmärkt för dig som försöker visualisera dina mål, som har artistiska talanger (jag brukar säga att man blir “pysselnödig”) och det är underbart att känna den kreativa energin dra i en. Sätt igång att skapa på alla plan.
Det gäller inom alla områden så du som inte känner dig som Picasso ska inte förtvivla 😉
Kanske bakar du, eller gillar att inreda, pyssla i trädgården eller ta dig an ett projekt på ett särskilt fantasifullt och oväntat sätt. Energin genomsyrar som sagt allt just nu. Har du länge gått och klurat på en sak kan det vara nu det lossnar och idélampan tänds.
Häng inte upp dig på gamla oförrätter eller misstag utan släpp allt grubbel och groll genom att förlåta dig själv och andra, nu när du istället lägger fokus på kreativiteten.

Dagens affirmation: Jag är medskapare på ett högre plan och kan därför själv måla upp en karta som tar mig dit jag önskar! 

Jag önskar dig en fantastisk dag och vecka!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan