Dagens Tarotkort

0

God morgon du härliga läsare!
Det verkar bli ännu en fin dag och här i södra Skåne känns det sommarvibbar i högsta grad.
Dagens kort kommer ur The Good Tarot och jag tycker mycket om de vackra bilderna. Energierna som följer med just detta kort uppmuntrar dig att glädja dig över dina framgångar och det du hunnit samla på dig både i form av erfarenheter och materiella ting.
Ditt hem och den trivsel du skapar där. Alla materiella tiillgångar som började som en önskan men som nu manifesterats fysiskt. Det bästa av allt är att din tacksamhet och uppskattning förstärker din skaparförmåga och får fler önskningar att gå i uppfyllelse.
Njut alltså av, och fokusera kring, de goda tingen och upplevelserna. Jag säger det igen: Det du tänker på växer. Därför bör du undvika att fokusera på bristen av något och istället dagdrömma om när du har allt det där du längtar efter.

Dagens affirmation: Jag uppskattar alla glada minnen och allt gott som fortsätter komma till mig. Jag tar tacksamt emot av universums överflöd! 

Ha en alldeles fantastisk dag!
Sista dagen på mitt erbjudande som du hittar här!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan