Dagens tolkning 12/5

0

Hej alla härliga läsare!
Idag blir det ett kort ur leken The Good Tarot och jag tycker mer och mer om att använda den, även i mina blandade läggningar
Dagens kort visar mig att du kanske behöver öppna upp för nya sätt att sköta saker och ting, att hantera situationer som uppstår och utvärdera det gamla.
Kan det vara så att du reagerar på autopilot från när du var mycket yngre och inte förstod så mycket? Att du bekvämt lutar dig mot gamla trosatser istället för att kritiskt granska om det verkligen är det bästa sättet att reagera/agera?
Om du hamnar i situationer som liknar de tidigare och du inte kommit förbi eller fått önskat resultat kan det löna sig att hitta nya vägar och lösningar. Tänk alltid på vad som är till ditt och andras högre bästa. Det kan svida ibland, men resultatet blir strålande och givande.
Du är stor nog som person att kunna inse när du kan göra ett bättre “jobb” eller intryck. Att utvecklas är ju roligt och nödvändigt samtidigt, eller hur? Åtminstone om man vill att något område ska förbättras.

Dagens affirmation: Jag granskar min egen del i konflikter och situationer så att jag hittar den klokaste lösningen för allas bästa. Jag når strålande resultat och jag känner mig nöjd! 

Under helgen har jag ett specialerbjudande på Lyckotekets facebooksida som du hittar här <<
V
armt välkommen att titta in och ha en alldeles fantastisk Helg!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan