Njut av vardagen och höj dina energier

2

Godmorgon härliga du! 
Denna lilla älva känner vi igen då hon brukar återkomma ganska ofta. Och visst är budskapet hon bär med sig en bra påminnelse. Det är en uppmaning att vi ska se till det positiva i våra liv och känna tacksamhet över allt gott vi har. Även om du jämfört med många av de rikaste i världen rent materiellt sett kanske inte kan mäta dig så betyder det inte att du saknar grund för lycka. Många av de som är mest olyckliga är också de som är “rikast” utåt sett och tvärtom.
Känn lyckan i din egen vardagslyx. Du kanske njuter av en god kopp kaffe eller te i solen, har fått ett nytt jobb eller ska träffa någon speciell vän i helgen. Planerar en resa?
Lyckan finns i något roligt du ska hitta på med din kärlek eller en god vän. Det finns så mycket som vi har i vardagslivet att vi till slut tar det för givet. Då är det bra att stanna upp och tänka efter hur mycket du egentligen har att vara glad åt.
Ta dig lite egen tid emellanåt och sjunk in i den känslan så lyfter du dina energier.

Dagens affirmation: Jag har allt jag behöver. Jag förtjänar att vara frisk, rik och lycklig! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke