Läggning för vecka 18

0

Hej härliga du som läser!

Idag ska jag försöka dra mer än ett kort och göra en läggning för hela veckan med början idag, Måndag enligt  en av mina följares – Karin – förslag.
Det är underbart för korten berättar tillsammans en historia där de förstärker varandras energier.

Det första kortet indikerar att du just nu fokuserar en del på saker som rör ekonomin. Du har fått ökade finansiella möjligheter, eller så eftersträvar du att nå dit att du känner dig mer trygg ekonomiskt. Det kan vara att du kan lägga om lån, har fått en vinst, arv, eller löneökning. Du som är i den sitsen att du inte fått ekonomiskt tillskott kan känna ett behov av att ha mer kontroll över dina tillgångar och använda dem på ett bättre sätt. På något sätt berörs ekonomiska frågor utifrån din egen specifika situation och det ger positiva resultat så fortsätt även om det inte skulle ske omedelbart.
Som korten visar det har du – som lever i ett parförhållande – stöd av din partner i detta och ni kan gemensamt dra upp nya planer för framtiden och hur ni använder era resurser till bra och roliga ändamål. Det känns givande och roligt att göra det tillsammans eftersom ni siktar på ett positivt mål.

Kortet ur The Good Tarot säger att du inte ska vara rädd för att välja om ifall du känner att du hamnat på fel väg, eller tröttnat på den vägen du valde. Det är alltid möjligt att som medskapare gå tillbaka och välja om. Det vilar en känsla av att du börjat märka att något i ditt liv inte är riktigt vad du tänkte eller längre önskar, och då är det inte fel att starta om med något nytt, helt utan rädsla. Det är precis som med Wheel of Fortune, allt startar om på nytt efter det att hjulet snurrat ett fullt varv. Det nya varvet har en annan startpunkt och man måste alltså inte återuppleva exakt samma saker, det är mer som att få en ny chans.
Det sista kortet kan se dramatiskt ut, men betyder inte bara “död” utan att gammalt försvinner så att nytt kan ta vid. Alltså ännu en förstärkning av 7 of Earth, bara med en mer dramatisk illustration.

Önskar dig en fantastisk vecka! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke