Fredagen den 13:e

0

God morgon du härliga läsare!

Jag har varit iväg på en intensiv konferens som inte gav många minuter egen tid ens på kvällen, men nu går vi tillbaka i vanliga rutiner igen och jag hinner dra ett kort för dagen. Fredagen den 13:e, av många ansedd som otursdag, men jag tycker att vi bestämmer att det är precis tvärtom! Idag är en RIKTIG turdag!

Ängeln på kortet uppmuntrar dig till kreativa lösningar på dina utmaningar så att du tittar på dem ur alla vinklar. Använd din intuition och din skaparglädje när du affirmerar och titta på situationen från en helt praktisk vy. Väg in för- och nackdelar med olika tillvägagångssätt och håll dig så neutral som möjligt så att inte ego och känslor får övertaget.
Du bör nu ha fått tillbaka din energi så att du orkar mera. Vi är redan inne i halva april, värmen börjar återvända och med den lusten att vara ute mera och få ytterligare energi genom naturen och solljuset (glöm inte solskydd).
Kortet visar också på beslutsamhet och förmåga att gå framåt, så passa på att staka ut den närmsta framtiden medan du har draghjälp av dessa energier. Har du något du funderat länge över, så sätt dig ner och bestäm dig för en plan att följa. Enda pekfingret i luften är att se upp för att vara alltför impulsiv. Även om du ska agera beslutsamt bör det ske med eftertanke.

Dagens affirmation: Det finns lösningar på allt och jag kommer nu vidare där jag tidigare upplevt att jag suttit fast! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke