Var en kreativ lagspelare

0

God morgon härliga läsare!
För oss som jobbar vardagar går arbetsveckan definitivt mot sitt slut och jag ser fram emot lovledigt! Men än så länge får jag stiga upp och sitta här i ottan med min kaffekopp och det gör jag faktiskt med glädje och tacksamhet. Glad och tacksam över att ha ett jobb som kör upp mig tidigt och över att ha er att skriva till.

Dagens kort säger att du har gjort något bra på sistone och att du kan få erkännande för detta. Det låter så klart arbetsrelaterat men det är ju faktiskt inte bara där du gör en insats. Du har kanske skrivit en ovanligt bra insändare, eller hjälpt en vän med något bara för att ta ett par exempel.
Kortet säger att kreativitet spelar en stor roll i dina framgångar nu, men att du inte ska glömma bort de andra om det är så att du är med i ett gäng som hjälpts åt. Äran ska då fördelas efter förtjänst så att du inte stjäl hela strålkastarljuset. Omvänt, så ska du inte heller ställa dig i skuggan naturligtvis.
Var en juste kompis och arbetskollega som arbetar som ett lag så når ni allra längst. Du kommer ändå att få beröm för just din insats i arbetslaget.
Eftersom kortet talar om kreativitet vill jag också uppmuntra dig att plocka fram din lekfulla och kreativa sida. Har du en hobby så unna dig en stund då du ägnar dig åt den. Saker du tycker är roliga spelar en stor roll för ditt totala mående och återhämtning.

Dagens affirmation: Jag känner tacksamhet över alla de kreativa idéer som kommer till mig. Jag gläder mig åt att kunna göra positiv skillnad för någon och över att nu bidra till framgång. 

 

Gäller till och med Söndagen den 18 februari.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke