Positiva energier råder

0

God morgon härliga läsare!

Dagens kort sprider positiva energier och budskap. Familjelivet bör vara harmoniskt och trivsamt under denna period.
Försök att hitta på lite trevliga saker med familjen eller dina närmaste i själsfamiljen. Spendera tid med varandra och låt datorn vara stängd, låt plattan och mobilen ligga nerpackade en stund så att ni verkligen lyssnar och delar med er av era egna tankar. Har du något du funderar kring, ta upp det och vem vet, någon kan ha en strålande idé som löser ditt problem omedelbart! 
Kortet talar också om en god ekonomi, och det får man ju när man rättar sig efter sina egna omständigheter och inte överdriver. Bättre en lugn harmonisk känsla än ångest och dyra kreditköp. För en del av er kommer också nya pengar utifrån, löneökning, gåva eller arv. På något sätt hittar pengarna dig!

Man kan hitta mycket glädje i det lilla om man väljer att vända fokus på det positiva. Pyssla eller förbättra i hemmet med de medel som står till buds. Kanske räcker det att ta fram andra gardiner, sy lite kuddar eller ta in fräscha blommor eller rent av kvistar från trädgården. Visst är det nu vi längtar efter vårtecken och allting tycks vilja spira och gro så fort det bara går.
Har du material till att bygga en fågelholk? Våra småfåglar behöver hjälp för att vi ska få förnyat bestånd. Det är ont om boplatser läste jag någonstans. (Nu fick jag själv en liten puff att plocka fram mina handmålade jag hade med på marknad för ett par år sedan)

Dagens affirmation: Jag gläder mig åt de pengar och den framgång som nu kommer till mig! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke