Dagens tarotkort

0

Godmorgon härliga läsare!
Helgen stundar och jag ser fram emot ett par sovmorgnar, även om jag redan nu kan märka skillnad på ljuset när jag tar mig till arbetet i ottan. Vi är redan i februari och det går fort nu!

Idag får vi upp den fantastiska Stjärnan, The Star i just den här leken.
Passa på att verkligen staka ut vilken väg du vill gå. Fundera över hur du vill att ditt liv ska se ut och levas. Alla dessa tankar och planer faller i fruktsam jord och får en god chans att växa till sig ordentligt.
Har du haft lite motgångar på sistone så ligger de nu mestadels bakom dig och du kan se fram emot ljusare tider. Korten rekommenderar dig därför att på allvar måla upp en bild av hur du vill att ditt liv ska se ut, och börja jobba på att uppnå målet. Ett steg i rätt riktning kan vara allt som behövs för att det sedan ska rulla på.

Dagens affirmation: Jag förtjänar att vara frisk, rik och lycklig! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke