Dagens tarotkort

0

God morgon du härliga läsare!
Dags för en ny arbetsvecka och nya uppgifter. Nya glädjeämnen också så klart och vi affirmerar in sådant vi vill ha mera av i våra liv.
Kortet som kommer upp för dagen visar att det kan vara extra känslosamma energier i omlopp just nu, och därför kan vi må bra av att försöka hålla balans i våra känsloliv. Överdrifter är aldrig bra av vilket slag de än må vara.
Det är härligt med känslor,ändå. Att få spela igenom hela registret, att känna sig romantisk, eller entusiastisk. Till och med att få gråta ut någon gång kan vara helt underbart befriande. Du vill inte säga saker du ångrar, men inte heller hålla inne med din sanning eller behovet att uttrycka hur du känner. Gör det på ett balanserat sätt så är allt bra och leder till något gott. Försök sortera för dig själv hur du mår och vad som påverkar. Är det dina egna känslor eller plockar du upp någon annans? Meditera gärna. Håll dig grundad!
Glada tillställningar ligger i tiden och det finns chans att du blir inbjuden till något roligt nu. Tacka ja!

Dagens affirmation: Jag håller mig grundad och medveten om mina äkta känslor. Jag uttrycker min sanning med kärlek och på ett balanserat sätt. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke