Dagens tarotkort måndag 29/1

0

Godmorgon alla fantastiska personer där ute i verkligheten!
Idag nynnar jag på “regnet det bara öser ner….” för så ser den skånska vintern ut. Jag hör vattnet trumma mot fönsterblecket även om det ännu är för mörkt för att se annat än dropparna som reflekterar ljus på rutorna.
Här inne är det torrt och varmt. Kaffe finns det också, och när jag går ut har jag paraply.  Lyckligt lottad som alltid.

Dagens kort uppmuntrar dig till kreativa lösningar på dina utmaningar så att du tittar på dem ur alla vinklar. Använd din intuition och din skaparglädje när du affirmerar och titta på situationen från en helt praktisk vy. Väg in för- och nackdelar med olika tillvägagångssätt.
Du bör just nu känna dig extra energirik och ha fått tillbaka krafter så att du orkar mera. Trots att vi inte ens lämnat januari märks det att vi går på rätt håll och att hela den roliga, ljusa delen av året ligger framför oss. Det är bara en tidsfråga innan fåglarna väcker oss alldeles för tidigt om morgnarna i sin iver att bilda par och familj, då djuren märker sådant mycket tidigare än vi.
Kortet visar också på beslutsamhet och förmåga att gå framåt, så passa på att staka ut den närmsta framtiden medan du har draghjälp av dessa energier. Har du något du funderat länge över, så sätt dig ner och bestäm dig för en plan att följa. Enda pekfingret i luften är att se upp för att vara alltför impulsiv. Även om du ska agera beslutsamt bör det ske med eftertanke.

Dagens affirmation: Det finns lösningar på allt och jag kommer nu vidare där jag tidigare upplevt att jag suttit fast! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke