Det värsta ligger bakom dig

0

God morgon härliga läsare!
Jag har haft gott om tid på mig att titta på en massa trevliga och upplysande filmer och klipp de senaste dagarna. Tänk, vad gjorde vi innan youtube? Om man försöker vara lite svenskt “lagom” så kan man – utan att fastna och glömma vänner och det sociala – hitta instruktioner och utbildningar inom i stort sett vad som helst. En gång lärde jag mig t.ex. att byta en kabel till färddatorn i min Saab! Att lämna in den skulle kosta 10.000:- enligt verkstaden. Kabeln kostade ca 100:-
Kastet är sedan långt till alla videos kring Attraktionslagen, men hör ändå ihop på något vis. Ser ni kopplingen? 

Dagens fina kort berättar att det ljusnar efter en tid av bekymmer eller tröghet. Har du varit sjuk kommer du nu att återhämta dig.
Förändringens vindar blåser, och det är åt det positiva hållet dessutom. Det kan därför vara en god idé att se över sådant som du vill förändra till något bättre. Ett annat jobb eller hem, t.ex. Du kanske vill förändra ditt läge i en diskussion eller förhandling, eller något så jordnära som din vikt och hälsa. Allt har en chans att bli bättre just nu.
Kortet kan också indikera en resa, eller trevlig utflykt.
Det värsta ligger alltså bakom dig nu, och du kan se fram emot något trevligt som blåser in med vinden.

Dagens affirmation: Jag är tacksam för alla positiva upplevelser och gåvor som strömmar in. Allt jag önskar ligger inom räckhåll! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke