Tarotkort för helgen

0

God morgon härliga och fantastiska läsare!
Dagens kort gäller för hela helgen och då vi får upp ett riktigt lyckokort är det ju toppen för oss! 
Kortet The Star är det som ofta står för att en önskan kan gå i uppfyllelse. Det visar också att så som du tänker just nu, så är du på helt rätt spår. Dina planer är möjliga att förverkliga och du kommer att kunna dra upp ännu mer långtgående sådana. Passa på nu när vi befinner oss i dessa positiva energier som hjälper oss framåt och håller oss vid gott mod.
Passa också på att verkligen ta in denna lyckokänsla, så att du kan plocka fram den och förstärka dina affirmationer med. Vid de tillfällen då det känns extra “lyckat” kan du spara det minnet till en gång då du behöver en liten boost. Jag tror att det är sant som de säger, att det är inte så mycket orden som känslan som förstärker och hjälper oss att manifestera våra önskningar.

Dagens affirmation: Jag förtjänar att vara frisk, rik och lycklig! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke