Dagens tarottolkning 2 januari

0

Hej alla härliga läsare!
Vi lär oss nu skriva 2018 och hela tolv oskrivna blad i form av kalendermånader ligger framför oss. Jag har ännu några lediga dagar kvar som ska utnyttjas till lite renovering i hemmet bland annat. Hallen ska få ett par lager ny färg och blir då samtidigt storstädad eftersom vi måste flytta möblerna. Win-win! 

Drar dagens kort (energierna kan sträcka sig längre än en dag förstås) och får upp Ace of Earth.
Ny början och det ser ut att vara en mycket positiv sådan. Vi har i flera kort fått upp att överflöd ligger nära och det är bara att öppna upp dig för att ta emot av universums gåvor.
Har du planer inom eget företag, hobby eller något annat som kan ge intäkter så ser det enligt kortet mycket lovande ut.
Kom bara ihåg att du också måste göra din del. Det är sällan det flyger stekta sparvar in i munnen på någon – för att använda ett gammalt talesätt – utan du måste också vara delaktig, om så bara genom att öppna sinnet för möjligheten att ta emot!
Ibland är det inte svårare än så, men det finns tillfällen då du måste ta i med händerna också. Om du går och bär på en önskan om förbättring inom något område, fler kunder, högre intäkter, fler arbetstillfällen etc. så sätt dig ner och fundera ut hur du kan uppnå detta. Var får du bäst ut – eller hittar – information som leder dig till rätt källa? Så snart du lägger ut din önskan, var uppmärksam på idéer och tankar som kommer till dig. Stoppa dig själv om du märker att du får in negativa tankar som “det kommer aldrig att fungera” t.ex. Och tänk på att en positiv tanke uppväger hundra negativa så allt är inte förlorat bara för att du tillfälligt tappade modet. Visst är det en fantastisk tanke bara den?!
Och gäller din önskan något annat område så kan du använda samma teknik där. Lägg ut din önskan och lyssna inåt på vilka svar du får. Be dina guider, universum, om hjälp och var uppmärksam på både tecken och dina tankar. Förstärk genom positiva tankar kring hur det känns när du HAR allt det där du önskar så att du sänder ut rätt frekvens.

Jag önskar er allt God fortsättning på det nya året med framgång och lycka inom räckhåll!

Dagens affirmation: Jag tar tacksamt emot av det överflöd, idëer och möjligheter som ligger framför mig! Allt är bra i mitt liv! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke