Dagens tarotkort

0

Hej härliga läsare!  
Idag har jag en sådan där fin ensamdag som jag kan ägna åt exakt vad jag vill och känner för. Ta fram korten, komma ikapp lite med läggningar, fixa till ett jack i parketten (där min P tappade ett strykjärn med spetsen före) och titta på film, dricka kaffe och kanske höra av mig till någon av mina goda vänner som jag inte pratat med på ett tag. Ja, exakt vad jag vill och känner för.
Och självklart känner jag för att dra ett kort över rådande energier. 
Kortet ur jordsviten säger att överflöd är på väg till dig. Förvänta dig rikedomar och hjälp till genom dina positiva affirmationer.
Universum älskar tacksamma tankar och belönar dig med ännu fler rikedomar. Vad det än är du önskar in mer av, kan det komma till dig nu. Rikedom behöver ju inte endast handla om rena pengar, utan kan vara så mycket annat som gör att du känner dig rik och välsignad.
Gåvor (du kan vara både mottagare och givare i det här fallet) kan komma i många olika former, som pengar, en ny möjlighet som öppnar sig, hjälp av något slag o.s.v.
Du kan hitta ett nytt och bättre jobb, betala av, eller få, ett lån beroende på vad som gagnar dig bäst just nu. Allt verkar vara till din favör, vilket ju är härliga nyheter.

Dagens affirmation: Jag tar tacksamt emot av universums överflöd. Jag använder det till mitt eget och andras bästa! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke