Tarot den 19 december

0

 

Ett snabbt kort som gör mig lycklig att få dela med mig av det som kommer fram. Och även om allt inte tycks perfekt hela tiden så är det just exakt det det är! De där små gruskornen vi får plocka ur skon är de som gör att vi ser hur bra vi har det egentligen och hur lätt vi kan välja om, och få bort dem.

Du är på helt rätt väg nu i dina planer och avsikter.
För mig står stjärnan fram som ett riktigt önskekort så var noga med att precisera dina önskningar och se upp så att du inte fokuserar på det som kan gå fel, eller på bristen av något du vill ha. Nej, här ska du frossa i dagdrömmar kring den ultimata utgången.
Ärkeängel Jophiel breder beskyddande ut vingarna och finns tillgänglig när du ber om hjälp. Gör nu upp långtgående positiva planer och se hur de börjar manifesteras.

Dagens affirmation: Jag har tur och framgång i allt jag företar mig och jag gör kloka val som gagnar både mig själv och andra! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke