Dagens tarottolkning mån 11 Dec.

0

Hej kära läsare!
Nu har första snön fallit i stora flingor. Tror inte det ligger kvar något här, men kanske när jag närmar mig Hallandsåsen så det blir att köra försiktigt. Det är förrädiskt när det pendlar runt nollan i temperaturerna.
Dagens kort sprider ett glatt budskap och positiva energier.
Familjelivet bör vara harmoniskt och trivsamt under denna period. Kanske är det alla planer inför (eller planer på att undvika) den goda julen som för er samman.
Det finns inget rätt eller fel sätt att fira högtiden. Om det är så att du inte vill dras med i alla andras race och tycker att det är för mycket för din kassa, kan du bilda en egen tradition genom att t.ex spela Svartepetter och äta fläsk och äggakaka. *ler*
Det är helt och hållet upp till dig, men jag känner det som att någon form av tradition, hur ojulig den än kan vara, är något som kommer att fastna i minnet. Jag är ganska säker på att det är själva traditionen och inte utförandet, som är den viktiga biten i detta. Valfritt hur mycket eller lite av gammal tradition man tar in.
För alla som gillar julen och frossar i julpynt och granar just nu är det ju verkligen en höjdpunkt på året.
Kortet talar också om en god ekonomi, och det får man ju när man rättar sig efter sina egna omständigheter och inte överdriver. Bättre en lugn harmonisk känsla med en liten julklapp än ångest och dyra kreditköp.
Man kan hitta mycket glädje i det lilla om man väljer att vända fokus på det postiva. Det går att plocka mossa själv (med markägarens tillåtelse om man inte har egen) och nedfallna tallgrenar får man ta av enligt allemansrätten. Det går att plocka lingonris etc. etc. Nöjet av att vistas i naturen är inte heller dumt!
Så, ta det lugnt, välj hur mycket du tycker du orkar med alternativt har råd med och gör en fantastisk jul (och kanske ny tradition) utifrån detta!

Dagens affirmation: Allt gott kommer till mig när jag väljer att släppa in det. Jag känner stor glädje över allt positivt i mitt liv! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke