Dagens tolkning 7 december

0

God morgon härliga läsare!
Ni har blivit mitt sällskap under den första koppen kaffe på morgonen. Samma sak idag när vi får upp ännu ett positivt kort, denna gång ur eldsviten.

Kortet berättar att det fortsatt bör vara positiva strömningar vad gäller din ekonomi och ditt sätt att sköta den.
Kom ihåg att du har möjlighet att hantera den och få den att öka, oavsett nivån idag. Det finns vissa utgifter som inte är så lätta att påverka, utan de är mer statiska, men när det gäller andra mindre så kan vi sluta “slösa” genom att lägga pengar på onödiga saker. Många bäckar små. Jag vet att jag skrivit om det här tidigare där jag tagit upp exempel som att gå en lite längre bit för att ha billigare, eller rent av gratis, parkering. Att inte köpa färdigt kaffe lika ofta, utan brygga eget. Det är skillnad på att ta en fika med kompisar på något trevligt café och på att sticka inom en mack och ta med sig en pappmugg även om det är gott! Det finns massor av fler exempel beroende på hur det ser ut i just ditt liv. Det handlar alltså inte om att bli snål eller känna som att man har otillräckligt, utan mer att känna att man spar! Lägg undan motsvarande summa under en period så ska du se hur snabbt den ökar även om det bara rör sig om tior varje dag.
Dessa pengar kan du göra något mer “rejält” för sen, eller ha som buffert ifall du tidigare saknat en sådan.
En annan energi som smyger sig in är känslan av att du nu har möjlighet att avsluta ett projekt. Det känns alltid bra att få slutföra något och särskilt som det verkar vara något du är stolt över, eller i vissa fall lättad över att de är klara.

Dagens affirmation: Jag är medskapare i mitt eget liv och har stor möjlighet att påverka genom mina val! Allt är bra i mitt liv! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke