Torsdagens tarotkort

0

Godmorgon alla ni härliga personer där ute i verkligheten!
Det har blivit många kort ur jordsviten på sistone och här kommer ännu ett.
Det är dags att fokusera lite på dina materiella tillgångar och se över ditt hus. Du har byggt en så bra grund du kunnat med de byggstenar livet har gett dig och nu har du chansen att sätta allt på plats och göra klart din senaste plan. Stanna upp en stund och njut av det du åstadkommit utan att fokusera på allt som du anser dig ha kvar att göra eller “saknar”. Som vanligt påminner jag och korten om att det du tänker på växer, och att du därför bör tänka mer på sådant som är bra och som du vill ha mera av, än det som du helst vill slippa få in.
Tacksamhet, tillit och tålamod är tre bra T-ord att ha i bagaget. 

Dagens affirmation: Jag känner mig nöjd med det jag åstadkommer och jag tar tacksamt emot av universums överflöd! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke