Ta hand om dig själv och andra

0

God morgon!
Här sitter jag, lycklig över att ha påbörjat målning av vårt sovrum och det blir HELT rätt kulör.
Det var en av sakerna jag tog med i min summering i går kväll när jag gick till sängs. Mina tre dagliga tacksamhetssaker som nu sitter som rutin utan att jag behöver tänka på det. Och så härligt det är att få somna med dessa tankar som avstamp till drömmarna.

Idag säger korten att du ska tänka lite extra på att vara snäll och förlåtande mot andra. Och dig själv också, det är lika viktigt.
Vi ska alla försöka vara vänliga så ofta vi bara kan naturligtvis,men just nu understryker korten vikten av att inte öka på en konflikt eller uppseglande oro utan istället försöka lugna ner det hela.
Din omvårdande sida känns extra starkt de närmsta dagarna och det gör det också mer enkelt att själv behålla lugnet även i stormiga situationer. Det betyder inte att du inte har humör, eller att du inte får säga ifrån när något är fel, men som du vet kan man göra det på olika sätt.
För därför fram din talan på ett diplomatiskt och vänligt men bestämt sätt så löser det sig.
Använd din kreativitet för att ladda dina egna batterier genom din hobby. Hitta på nya sätt att göra saker, att inreda ditt hem, piffa lite. Allt sådant kommer att öka dina energinivåer och pigga upp dig.

Dagens affirmation: Just nu är allting perfekt, helt och fulländat! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke