Vänlighet är nyckeln

0

Godmorgon härliga tarotvänner!

Dags att varva ner och ta hand om både sig själv och de sina. Att försöka gjuta olja på vågorna när det blir lite stormigt i förhållanden och relationer. Att lösa situationer på ett diplomatiskt sätt istället för att ge näring åt fortsatt konflikt eller oenighet, vilket inte alltid är det lättaste när man själv kan bli lite upprörd.
.
Men det går att åsidosätta egot för att se lite mer neutralt på det hela eller att tänka på vad man önskar för resultat. Ofta motarbetar man det om man ger sig in i pajkastning och att dra upp gamla oförrätter.
Du kan vända den trenden genom att möta omvärlden med vänlighet och acceptans. Det betyder inte att du ska låta folk trampa över dig utan som i allt annat balans. Håll din egen linje utan att trampa andra på tårna eller att låta dem ta av din energi.
Vi tycker olika ibland och då får vi vara överens om att vi är oense. 

Dagens affirmation: Jag ser klart på situationer som uppstår och löser dem genom diplomati och vänlighet! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke