Ta dig tid att vila och meditera

4

God morgon!
Nu känner jag att jag börjat gå i ide redan trots att det är tidig höst. Hoppas att det bara är jag som blivit hösttrött, och ska jag se det positiva i det hela är det att jag inte längre har problem med sömnen! 
Dagens kort uppmanar också till lugn och till att ta sig tid att meditera och reflektera över saker och ting, snarare än att fara ut i världen och röra om alla grytor. Du behöver sömn och vila just nu och kanske lite mer egen tid utan krav från andra.
Håller du kanske på att återhämta dig efter förkylning eller annan sjukdom? I så fall är det ännu mer viktigt att du låter kroppen vila.
Kortet kan betyda slutet på en stressfull situation också och om det är så att du försökt uttömma alla möjligheter på intellektuell basis så är det nu meditation och ditt undermedvetna kan ge dig svaren du behöver för att veta hur du bäst samlar kraft eller går vidare.

Dagens affirmation: I meditation finner jag alla svar jag just nu söker! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Marianne Hallbäck on

    Tack! Det tar emot att ge sej själv tillåtelse att vila, så det var ett välkommet budskap! Ljus och kärlek! 💖💖

Lämna en tanke