Relationer står i fokus

2

God morgon härliga läsare!
Tiden tycks gå extra fort på morgonen, men jag lovar er att korten vinner över min “sminkning” om idag kommer att vara helt obefintlig. Får se om det kan bli ETT tag med mascaran åtminstone så jag sätter fart med läggningen.
En eller flera relationer fördjupas under den närmsta tiden, och känslan är väldigt positiv.. Det kan vara en större händelse som binder er samman mer än tidigare, men också handla om en vardaglig närhet. Det kan gälla inte bara en partner utan en god vän där du upptäcker det härliga i att ha någon som står på din sida i alla lägen. Inte bara det roliga och glada, som ju är enkelt, utan som verkligen vill veta svaret när han eller hon frågar: Hur mår du? En som finns hos dig under de mer svåra stunderna.

Du kan vara den större personen när en situation handlar om nödvändigheten att förlåta. Antingen faller det väl ut och motparten har längtat efter att försonas och blir glad, eller så vill de fortsätta älta det gamla och då kan du med gott samvete släppa dem och gå vidare. Alla dina relationer får nu en chans att förbättras på ena eller andra sättet. Till och med att släppa någon kan vara ett sätt att förbättra din egen situation.
Förlåt framför allt dig själv för de fel du tycker dig ha begått. Det är gjort och nu kan du bara dra lärdom av det och göra bättre framöver. Var tacksam över insikten istället och gläd dig åt att du blivit klokare.

Dagens affirmation:  Mina relationer växer och utvecklas! Jag väljer att frigöra mig från negativa tankar! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jaanika den

    Tack ! Bra skrivet, behövde få läsa det idag. Ljus och kärlek till dig

    • lyckoteket den

      Tack! <3

Lämna en tanke