Dagens tolkning och affirmation

0

God morgon kära läsare!
Nu befinner vi oss mitt i veckan och arbetslivet snurrar på för fullt (för oss som jobbar mån-fre vill säga). Morgonstunderna med tända ljus och kaffe är en härlig uppstart och jag försöker börja dagen med några positiva affirmationer som kan höja energierna. Mitt tips till er är att ligga kvar i sängen fem minuter och fundera ut dagens affirmation. Har du inte testat tidigare, så ge det en chans.
Dagens kort blir Two of Water.
Kortet berättar att det är gynnsamma energier vad gäller att hela konflikter, och lösa upp knutar. Att kunna komma överens och till och med mer än så. Att förstärka vänskapsband och fördjupa romantiska relationer. Att upptäcka att man har gemensamma mål och den drivkraft och glädje det ger.
Kanske får någon av er uppleva ett frieri rent av, men det handlar alltså om mer än romantik och den sortens relationer. Om du haft konflikt på jobbet eller en haltande relation med någon så försök idag att hela den. Ni som tycker att det inte händer mycket på relationsfronten kan plötsligt upptäcka att känslorna tar fart igen från båda parter, och få lite bekräftelse.
För att förstärka energierna kan du gärna affirmera lite över relationen och se vilken skillnad det gör när universum får klartecken att hjälpa till.

Dagens affirmation: Jag har en fantastisk relation till (fyll här i namnet eller “svärmor”, “mina kollegor” eller den/de du vill förbättra relationen till) och vi förstår och hjälper varandra!

Ha en alldeles fantastisk dag!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke