Dagens Tarotkort

0

God morgon!
Energierna från igår har inte lämnat oss och jag får åter upp Nine of Fire, kortet som uppmuntrar oss att stå upp för oss själva och det vi skapat.
Kanske känner du lite oro, eller till och med så pass att det gränsar till förföljelsemani, men sanningen är att inte alla är ute efter att såra dig. Var inte rädd, tro på dig själv och din förmåga att stå fast. Ta, som kortet sa igår, gärna hjälp av expertis eller de du litar på. Läs gårdagens kort om du vill påminnas.

Dagens affirmation: Jag står upp för mina ideal och jag har framgång i allt jag företar mig!
(Känner du dig osäker så lägg gärna till “om det är för mitt eget bästa”. På så sätt kan du alltid känna dig skyddad)

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke