Dagens Änglatarot

0

God morgon!
Dagens kort (Nine of Fire) vill peppa dig att inte ge upp även om det kan kännas lite motigt. Stå på dig och ge dig inte upp så lätt. Det är visserligen klokt att välja sina strider och om du känner att det inte finns minsta chans att vinna den här, så försök hitta en utväg så fort som möjligt. Backa om det behövs. Men om det istället är så att någon försöker sätta sig på dig eller ta äran för något som är ditt verk, så stå fast.
Det är också en tid att vara modig. Din belöning kommer. Tro på dig själv och ditt värde, och du kommer att sprida den energin och tanken till de runt dig. Som kortet sa för någon dag sedan vill universum att du lyckas. Förutsättningen är bara att du gör det på ett sätt som är till ditt bästa. Trampa inte andra på tårna i onödan, men håll din egen gränslinje. Allt handlar som vanligt om balans och de goda avsikterna. Du tar inte något från någon annan när du är framgångsrik. Alla kan göra samma om de gör det på ett ärligt sätt och utan vilja att bedra.

Dagens affirmation: Jag använder min styrka klokt och med universums stöd! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke