Dagens kort 20 augusti

0

God morgon denna soliga Söndag!
Jag får upp kortet The Dreamer idag. Ärkeängel Metatron vill uppmuntra dig att följa dina drömmar. Att känna tillit till att allting ordnar sig och att universum vill att du lyckas med det du företar dig. Du har kommit till en ny och spännande fas i ditt liv och nya dörrar och möjligheter kommer att öppnas för dig.
Var uppmärksam på din inre känsla och övertygelse om vad det är du vill göra, men lyssna gärna på råd från andra som gått vägen (eller liknande vägar) före dig för hur du bäst kommer framåt. Deras erfarenhet kan bli en tillgång.
Var aktiv i ditt sökande och stanna inte upp utan fortsätt eftersträva det du vill uppnå.

Dagens affirmation: Jag känner universums välvilliga stöd när jag följer mina drömmar. Jag förtjänar att vara lycklig!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke