Dagens tarottolkning

0

Hej vänner!

Dagens vackra kort är Ärkeängeln Jophiel som representerar Ego.
Känslan i kortet är att du är inne på fel spår just nu vad gäller fattigdomstänk eller en känsla av brist på något annat. Det vilar en falsk känsla av låsning där du tror att du inte har några valmöjligheter? Eller att du känner att du inte har tillräckligt av materiella ting. Kanske ska du istället se varför du tror att du behöver dessa prylar? Kan det vara så att de är ett substitut för något som du har mycket större glädje och nytta av, som inre frid och lycka?
Kortet ego uppmanar dig att släppa de falska tankarna och istället ägna dig åt mer positiva infallsvinklar. Du har kläder på kroppen, mat på bordet, tak över huvudet, vänner. Försök leta efter alla positiva aspekter så att du drar till dig mer av dessa. Var tacksam över de möjligheter som öppnar sig för dig och gläd dig. När rädslan och oron får ett grepp om dig är det lätt att du fastnar, men du kan frigöra dig genom att ändra ditt fokus. Sök din inre frid genom meditation och din andlighet.
Dagens affirmation: Med rätt motivation kan jag uppnå vad jag vill. Nya dörrar öppnas hela tiden för mig när jag är villig att se dem! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke