Dagens Tarotkort

4

God middag!
Här sitter jag och glömmer bort att visa dagens Tarotkort. Sådant går inte an!
Det är min födelsedag men när man kommit upp i min ålder behöver man inte fira på något särskilt vis. Det är inte lika roligt att fylla år längre helt enkelt. *ler* Inte för att jag har åldersnoja, men det är ju knappast någon nyhet längre.
Här kommer dagens kort

Nine of Earth
Henne känner vi igen sedan tidigare och det är ju snällt av henne att sprida sina härliga energier just idag.
Hon förespråkar att vi inte glömmer bort att njuta lite av vardagslyx. Oavsett ditt utgångsläge finns det alltid saker att njuta av och att hitta på som är helt gratis – om du just nu har en ekonomisk svacka – ända upp till dyrbar lyx i skalans andra ände. Du kan gå ut i sommarvädret och ladda energi från dagsljuset, njuta av fågelsång, en dag på stranden eller i regnskydd. Plocka lite goda smultron, ringa en vän eller ta en fika med någon du gillar att umgås med.
Ta lite egentid! Ge din kropp lite omtanke med nyttig och god mat, lite kroppsvård eller nytt snyggt nagellack. Listan kan göras oändlig. Det viktiga är att du njuter och att du inser hur mycket du har att njuta av. Även när du har bekymmer på någon front kan du genom att stanna i nuet njuta av några minuter då du fokuserar på det härliga du har för dig JUST NU.
Just i denna sekund finns bara du och universum, det goda kaffet, det härliga badet, pysslet eller vad du nu har att njuta av.

Dagens affirmation: Just NU är jag världens lyckligaste människa!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Lise-Lotte den

    Hej Pia
    Tack för dagens kort
    Grattis på födelsedagen ?
    Även om man kommit upp i åldern, så är det väl värt att fira att man har fått levt ett år till. Men Jag förstår vad du menar:). Känner precis likadant.
    Kram LiseLotte

    • lyckoteket den

      Tack! Ja så länge man sprattlar på kan man fira! 🙂

  2. Marie den

    Stor grattiskram till dig ❤️

    • lyckoteket den

      Tack snälla du! 🙂

Lämna en tanke